Sağlıklı Olmak İstiyorsanız Şunları Mutlaka Yapın

Sağlıklı Olmak İstiyorsanız Şunları Mutlaka Yapın


Mutlaka yapın 1

Sabahları kahvaltıdan önce besmele ile 21 kuru üzüm yiyin (zihniniz açılır, hafızanız uçuşa geçer),

Mutlaka yapın 2 Türk kahvesi ile aranız yoksa arayı bulun (ki kahve de muazzam bir zihin açıcıdır. Sabahları kahvaltıdan bir saat kadar sonra Türk kahvesi için..

Mutlaka yapın 3 Sallama çayları, plastik bardak ve şişeleri, damacana suları terk edin. Normal çay demlemeden önce çayı bir süzgeç yardımı ile bolca soğuk su ile yıkayın. Sadece şunlara dikkat ederek bile kanser olma riskini yüksek oranda azaltacaksınız.)

Mutlaka yapın 4 Kaçınmadan, çekinmeden, imkanınız nispetinde bol bol tereyağı, yumurta ve süt tüketin. (Marketlerde artık ekonomik fiyatlara günlük sütler bulunabiliyor. Süt gibi görünen uzun raf ömrü olan karışımları almayın, içmeyin, kullanmayın)

Mutlaka yapın 5 Kalp ritmindeki bozukluğa sirke iyi gelir. Ayrıca sirke mıknatısa güç verir, kalp bir mıknatıs gibidir ve sirkenin kalpteki ritim bozukluğunu giderir. Bol Bol için!

Mutlaka yapın 6 Yediğiniz zeytinlerin çekirdeklerini korkmadan yutun,

Mutlaka yapın 7 Çörek otu yağı için ve saçınıza, cildinize, yüzünüze sürün (ki çörek otu ölümden başka her derdin devasıdır; Kalp, tansiyon, şekerden tutun da saç zayıflamasına, dökülmesine ve kırlaşmasına kadar...

Mutlaka yapın 8 Ayçiçek yağlarını terk edin, gerekirse başka yerlerden kısın ve paranızı zeytin yağına verin. Damak tadıniza farklı gelirse direnin, bir süre zorlanacaksınız ve birkaç ay sonra alışacak ve hiçbir zorluk çekmeyeceksiniz.

Mutlaka Yapın 9 Kudret narı yağı, güzelleştirir, yüzde leke koymaz. İçilir ve hastalıklı yere sürülürse sedef hastalığını ve kaşıntıları yok eder. Kullanalım!

Mutlaka Yapın 10 Verilen ilaçlar iltihaplı balgamları, burun, geniz akıntılarını söker. Bu bakımdan balgamlar iltihaplı olduğu için yutmayınız tükürünüz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar