Gıdaları Canlandırıp Yiyelim




 Canlı gıda ile bağlantılı yiyeceklerin genetiğinin değiştirilmemiş olması gerekir.

* Kaliteli su içilmeli. Çünkü su iştahı bastırır. Vücudun fazlalıklarını eriterek çıkarmaya başlar. Hafif olmayan su kilo verme işlemini çok zorlaştırır, vücudu yıpratır

* Rafine edilmiş katkılı tuz, şeker, domates salçası, beyaz ekmek ve katkılı içeceklerden uzak durmak gerekiyor.

* Pişmiş yemek bir öğün çeşidi az olmalı;  çiğ meyve sebze tüketilmeli.

* Mutlaka mide bağırsakların tedavisi yapılmalı.

* Karaciğer temizliği yapılmalı. 

* Giysilerin kumaşında sentetik olmamasına dikkat edilmeli. Vücuttaki enerji akımını karıştırarak zayıflamayı zorlaştırır. % 100 Pamuk, keten, yün, ipek giymeliyiz.

* Çok yememek için yemeği çok çiğnemek ve karıştırmadan tek çeşit yemek.( Bir kişi az çiğneyerek bir ekmek ile doymayabilir. Diğer taraftan başka bir kimse çeyrek ekmek ile fazla çiğneyip; doyabilir.) Çok çeşitli yemek de hazmı bozar.

* Üreme organlarından tiroid hasta ise bunun tedavisi mutlaka yapılmalı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar