Her Hacetin kabulü için” Yasin süresi Mübin dualı” özel Tertip

Her Hacetin kabulü için” Yasin süresi Mübin dualı” özel Tertip


Gün içerisinde her hangi bir saatinde usulüne göre abdest alınıp,2 rekat ” Allahü Teâlâ Hazretleri’nin rızası için” namaz kılınır.Sonra Yasin-i Şerif okumaya başlanır.”MÜBİN”  Lafz-ı şerifinin  geçen ayeti kerime  gelindiğinde “aşağıdaki mübin duası” 3 defa okunur.Sonra tekrar en başa yani Yasin Süresinin başına gelinip yeniden okumaya başlanır.İkinci “MÜBİN ” LAFZ-I şerifene kadar gelinir ve  yine “Mübin duası ” 3 kere okunur..Sonra tekrar en Başa Yani Yasin süresinin en başına  gelinir okumaya devam edilir.Aynı şekilde  son “MÜBİN” lafz-ı şerifine kadar okunarak Yasin-i Şerif tamamlanır. Sonra.

Mübin duası:
Süb’hân’el-müneffisi an külli medyûn . Süb’hân’el-müferrici an külli mahzûn. Süb’hân’el-muhallisi an külli mescûn. Süb’hân’el-âlîmi bi-külli meknûn. Süb’hâne men ceale hazâinehû beyn’el kâfî ve’n-nûn. Süb’hâne men izâ erâde şey’en en yekûle lehû kün feyekûn. Fesüb’hân’el-lezî biyedihî melekûtü külli şey’in ve ileyhi türceûn. Yâ müferricü ferric anni, hemmi ve gammî fercen âcilen gayre âcilin. Bi-rahmetike yâ er-hame’r-Râhîmîn. Ve salla ‘llâhu alâ Seyyidinâ Muhammedin ve âlihî ve sahbihî ecmaîn.

1 İhlas süresi 1 Fatiha süresi 11 defa  aşağıdaki salavatlar okunur.

“Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed.Kema salleyte alâ ibrahime ve alâ âli ibrahime,inneke hamidün mecid.”

“Allâhümme barik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed.Kemâ bârekte alâ ibrahime  ve alâ  âli ibrahime, inneke Hamidün mecid.”

Daha sonra  Cenab-ı Hakk’dan istekler niyaz edilir.Hacetler  bi-iznillahi Tealâ  kabul olur.

Kaynak: Duaların sırrı(Ayhan Yalçın)

Yorum Gönder

0 Yorumlar