Sağlıklı Olmak İstiyorsanız Şunları Sakın Yapmayın

Sağlıklı Olmak İstiyorsanız Şunları Sakın Yapmayın

Sakın Yapmayın 1 Soğuk, serin, rutubetli yerlere oturmayınız, yer soğuk olursa mide, bağırsak, idrar yolları, basur, böbrek, yumurtalık, karaciğer, üreme organları rahatsızlığına zemin hazırlar.

Sakın Yapmayın 2 Rüzgarlı, cereyanlı, vantilatörlü, klimalı yerlerden sakınınız. Bilhassa terli olarak böyle yerlerde durmayınız, yattığınız yerinde rüzgarlı hava ceryanlı yer olmamasına dikkat ediniz (pencere kenarı, kapı pencere arası)

Sakın Yapmayın 3 Ayaklarınızı hiç bir zaman üşütmeyin ayaklar üşürse mide, bağırsak, böbrek, idrar yolları, yumurtalıklar, üreme organları karaciğer, safra, basur, romatizma damar rahatsızlıklarına zemin hazırlar. Ayaklarınızı sıcak tutunuz.

Sakın Yapmayın 4 Margarin yağları vücut sıcaklığında erimeyen yağlardır. Damar tıkanıklıklarına, kanda yağ birikmesine ve kolesterole sebep olduğu gibi bir çok rahatsızlıklara da sebep olur. Yemeyin.

Sakın Yapmayın 5 İlaç Sektörü'nün soygunundan kurtulun. Bir yeri düzeltmeye kalkıp başaramazken, onlarca yeri de bozan ilaç görünümlü zehirlerden kurtulun

Yorum Gönder

0 Yorumlar