Maddi ve manevi hastalıklardan (Geçici ve bulaşıcı hastalıklar) kurtulmak için DUA

Bu dua usulü ile bütün maddi ve manevi hastalıklar ve  sari(Bulaşıcı,geçici) hastalıklardan inşallah Allah’ın izni ve yardımıyla kurtulunur.


Tıbbi tedavi yanında aşağıdaki şekilde okunur ve dua edilir ise inşallah Allah-ü Teâlâ bu hastalıklardan kurtarır.

Burada okunacak Âyet-i Kerim Enam süresi 122 nci ayettir.Manası;” Eve men kane meyten fe ahyeynahu” Ölüyken dirilttiğimiz ve kendisine insanlar arasında yürüyebileceği bir ışık verdiğimiz kimse, ”

“Her namazdan sonra, 3 Ayet-el Kürsi okunur. 19 defa ” Bismillahirrahmanirrahim. Ferdün Hayyün Kayyûmün,Hakemün  Adlün Kuddusün.Eve ve men kane meyten fe ahyeynahu” okunur. Ardından gücün yeterse  661 defa “Ya Metin Ya Mani ” okunur.
Eğer  okuyamazsanız  bu iki ismi günde 1 defa 661 Defa “Ya Metin Ya Mani ”  diye okuyabilirsiniz
Eğer  5 vakit namazdan sonra okunması zor oluyor ise o zaman sabah veya yatsı namazından sonra toplu olarak şu şekilde okuyabilirsiniz. “15 Ayetel Kürsi 95  defa ”  ” Bismillahirrahmanirrahim. Ferdün Hayyün Kayyûmün,Hakemün  Adlün Kuddusün.Eve ve men kane meyten fe ahyeynahu” şeklinde okursunuz.Bundan sonra ya (3305) defa veya (661) defa  “Ya Metin ya Mani” okunur.Bu okuma usulüne  19 gün devam edilir.Bu tür okumalarda sonradan okunan “Ya Metin ya Mani ” yerine isteğe göre başka  esmalar da okuyabilirsiniz. Mesela burda hastalığın bir an evvel geçmesi şifaya kavuşmak için “Ya Şafi Ya evvel ” okunabilir. Şafi esmasının sayısı 451  Evvel esmasının sayısı 37  toplam 488  defa  “Ya Şafi Ya evvel ” okuyabiliriz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar